ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ 2017


Τολμηρά χρώματα για τα χειλη θέλει το μακιγιάζ της Άνοιξης το 2017. Έτσι μετά τα έντονα χρώματα που θα δοκιμάσουμε στα νύχια μας σειρά έχουν τα χειλη. Την φετινή χρονιά λοιπόν τα ματ κραγιόν δίνουν την θέση τους στα λαμπερά Lip Gloss και στα Ombre χειλη.

Το έντονο χρώμα στα χειλη για μερικές γυναίκες είναι μια φυσική επιλογή ενώ για άλλες μια πολύ τολμηρή. Δυστυχώς όμως τα έντονα κραγιόν θέλουν και καλοσχηματισμένα χειλη, αυτές που τα έχουν ήδη είναι πολύ τυχερές οι υπόλοιπες όμως θα πρέπει να προσέξουν ώστε να μην κάνουν λαθη με το κραγιόν τους.

1.Εάν επιλέξετε κόκκινο κραγιόν η αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι ο απαραίτητος καμβάς.

2.Χρησιμοποιήστε περίγραμμα στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν που επιλέξατε και γεμίστε τα χειλη με προσεκτικές κινήσεις.

3.Βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει αναμιγνύοντας χρώματα.

Πετύχετε την απόλυτη τάση με τα Ombre χειλή έτσι:

  • Αρχικά ενυδατώστε πολύ καλά τα χείλη σας
  • Έπειτα επιλέξτε ένα πιο σκούρο μολύβι χειλιών από το κραγιόν που θα βάλετε και κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας και προς τα μέσα για να τονίσετε καλύτερα τις γωνίες
  • Έπειτα εφαρμόστε το πιο ανοιχτό κραγιόν στο κέντρο των χειλιών με προσοχή ώστε να μην καλύψετε το σκούρο μολύβι που βάλατε προηγουμένως
  • Και τέλος πάρτε ένα πινελάκι και απλώστε καλά το κραγιόν κυρίως στα σημεία που εφάπτεται με το μολύβι έτσι ώστε να φαίνονται πιο ομαλά τα χρώματα μεταξύ τους. Τα Ombre χειλή είναι έτοιμα.

 

 

πηγή εικόνας: ladylike.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *