ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ


Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στα μαλλια ένα από τα πιο συχνά είναι η ξηροδερμια. Αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγο άγχους, από την πολύμηνη χρήση προϊόντων styling ακόμα και οι βαφές που χρησιμοποιούμε μπορούν να ευθύνονται για φαγούρα και ξηροδερμια στο τριχωτό της κεφαλής.

Φυσικά το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε την αιτία που σας συμβαίνει αυτό και να αντικαταστήσετε το σαμπουάν που ήδη έχετε με ένα πιο εξειδικευμένο για το πρόβλημα ώστε να μπορέσετε να το λύσετε.

Υπάρχει ένα μικρό tip που μπορείτε να εφαρμόσετε πέραν από τα προϊόντα φαρμακείου που θα προμηθευτείτε, η ζάχαρη μπορεί να συμβάλλει σε ένα μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση της ξηροδερμιας. Είναι ένα υλικό που βρίσκεται σε όλα τα σπίτια και μπορείτε εύκολα και άμεσα να το εφαρμόσετε και να δείτε αποτελέσματα.

Φτιάξτε λοιπόν μόνοι σας ένα scrub πανεύκολα, απλά προσθέστε μια κουταλιά ζάχαρης μέσα στο σαμπουάν σας και είναι έτοιμο. Η ζάχαρη θα βοηθήσει να κάνετε ήπια απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής σας και θα σας απαλλάξει από τα ενοχλητικά λευκά που γεμίζουν το κεφάλι σας λόγο της ξηροδερμιας. Αυτό που ίσως σας δυσκολέψει λίγο είναι ότι μετά την εφαρμογή θέλει πολύ καλό ξέβγαλμα διότι η ζάχαρη απομακρύνεται λίγο πιο δύσκολα από τα μαλλιά.

 

 

πηγή εικόνας:boldsky.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *