ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ


Φαγητό χωρίς κρεμμυδι συνήθως δεν γίνεται και καλά κάνει διότι νοστιμίζει πολύ τα φαγητά. Τι γίνεται όμως με την ενοχλητική μυρωδια που αφήνει στα χέρια κάθε φορά που πρέπει να το καθαρίσετε;

Το κρεμμυδι αφήνει μια χαρακτηριστική άσχημη μυρωδιά στα χέρια και δεν φεύγει όσες φορές και να πλυθούν. Υπάρχουν τρόποι για να απαλλαγείτε από την δυσάρεστη αυτή οσμή:

1 τρόπος:

Πάρτε στην χούφτα σας λίγο ελληνικό καφέ και αρχίστε να τρίβετε καλά τα χέρια σας. Έπειτα ξεπλύνετε τα με κρύο νερό και η μυρωδιά θα έχει εξαφανιστεί.

2 τρόπος:

Αφήστε τα χέρια σας για λίγα λεπτά κάτω από κρύο νερό και ξεπλύνετε τα καλά. Στην συνέχεια πάρτε χοντρό αλάτι και τρίψτε τα χέρια σας, με αυτόν τον τρόπο η μυρωδιά θα φύγει αλλά θα έχετε κάνει στα χέρια σας και μια ωραία απολέπιση.

3 τρόπος:

Ο τρίτος τρόπος είναι και ο πιο κλασσικός, συνήθως οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας για να απαλλαγούν από την δυσάρεστη οσμή που άφηνε το κρεμμυδι στα χέρια τους χρησιμοποιούσαν μια λεμονόκουπα. Τρίβετε στα χέρια σας την λεμονόκουπα και έπειτα τα ξεπλένεται καλά. Μην ξεχνάτε ότι το λεμόνι περιέχει οξέα που είναι ιδανικά για να ‘απολυμάνουν΄ το δέρμα και αυτό το καθιστά και ιδανικό για να διώξει οποιαδήποτε δυσάρεστη μυρωδιά.

 

πηγή εικόνας: athensmagazine.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *