ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Όλες λατρεύουμε τα ματ κραγιον και φέτος τα χείλη είναι στην πρώτη γραμμή της μόδας. Εκτός από τις σκούρες αποχρώσεις που θα επικρατήσουν φέτος και το φθινόπωρο και τον χειμώνα, είναι και τα απόλυτα ματ κραγιον χωρίς ίχνος λάμψης.

Για να μην απογοητεύεστε όμως με τα γυαλιστερά κραγιον που ήδη έχετε και δεν πολύ φοράτε και ήδη μπήκατε στον πειρασμό να τα πετάξετε ή να τα κλείσετε σε κάποιο ντουλάπι, σας βρήκαμε την λύση έτσι ώστε να κάνετε τα κραγιον σας να έχουν ματ αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

1. Χρησιμοποιήστε ρουζ: Ναι πολύ καλά διαβάσατε, βρείτε ένα ρουζ που να είναι κοντά στην απόχρωση με το κραγιον που θέλετε να κάνετε ματ ή όσο το δυνατόν πιο κόντα και αφού απλώσετε το κραγιον σας ταμπονάρετε ελάχιστη ποσότητα ρουζ πάνω από τα χείλη σας.

2. Χρησιμοποιήστε σκιά: Εκτός από το ρουζ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ταμπονάρετε μια σκιά στην ίδια απόχρωση που έχει το κραγιον σας, το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

3. Χρησιμοποιήστε διάφανη πούδρα: Αφού βάλετε το κραγιόν που επιθυμείτε τοποθετείστε πάνω στα χείλη σας ένα χαρτομάντιλο και έπειτα με ένα πινέλο βάλτε αρκετή ποσότητα διάφανης πούδρας. Στην συνέχεια αφαιρέστε το χαρτομάντιλο, ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα είναι έτοιμο.

 kragion_mat

πηγή εικόνων:faysbook.gr,beautytips.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *