ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ


Σε όλες μας έχει τύχει να μας σπάσει κάποιο από τα αγαπημένα μας κραγιον και σίγουρα κάτι τέτοιο θα μας στεναχωρήσει. Είτε το χρησιμοποιούμε με ένα πινέλο εκείνη την ώρα και μετά το παρατάμε διότι είναι δύσκολο να το ξανά χρησιμοποιήσουμε είτε μπορεί και να το πετάξουμε. Η λύση όμως δεν είναι αυτή διότι υπάρχει τρόπος που μπορείτε να το κάνετε σαν καινούργιο.

  • Το πρώτο και κυριότερο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε καθαρίσει καλά τα χέρια σας ώστε να μην έρθουν τυχόν μικρόβια σε επαφή με κραγιον σας.
  • Στην συνέχεια θα χρειαστείτε το μπιστολάκι των μαλλιών ή ένα αναπτήρα ώστε να θερμάνετε τις άκρες που έσπασε το κραγιόν σας.
  • Αφού έχουν λιώσει ελαφρώς, προσπαθήστε να τα ενώσετε.
  • Με την βοήθεια μιας μπατονέτας ή με το πινέλο των χειλιών σας προσπαθήστε να λειάνετε την επιφάνεια στο σημείο της ένωσης για να μην είναι ορατό.
  • Τοποθετήστε το κραγιον στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα. Το κραγιον σας είναι έτοιμο και έχει πάρει την αρχική του μορφή.

kragion.

Εναλλακτικά υπάρχει και μια δεύτερη λύση: Τοποθετήστε το σπασμένο κραγιόν σε ένα κουτάλι και κρατήστε το πάνω από ένα ρεσώ αναμμένο μέχρι να λιώσει, στην συνέχεια τοποθετείστε το σε ένα βαζάκι με αποτέλεσμα να έχετε ένα υπέροχο κραγιον σε μορφή lip balm.

spasmeno-kragio

 

 

πηγές εικόνων:mpixlimpidiakaikosmhmata.blogspot.gr,beautetinkyriaki.gr,newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *