ΗΛΕΚΤΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ


Τον χειμώνα τα μαλλιά ηλεκτριζονται πολύ πιο εύκολα λόγο του κρύου, της υγρασίας και φυσικά λόγο της επαφής που υπάρχει με τα μάλλινα ρούχα, τα κασκόλ και τα σκουφιά που φοράμε για να προστατευτούμε από το κρύο.

Υπάρχουν όμως μερικά tips που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε τα μαλλιά σας να μην ηλεκτριζονται ποια:

1. Ενυδατώστε τα μαλλιά σας: Όταν τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα τότε έχουν σαν αποτέλεσμα να ηλεκτριζονται και πιο εύκολα. Δώστε βάσει στην σωστή ενυδάτωση με τα σωστά προϊόντα.

2. Χρησιμοποιείστε την κατάλληλη χτένα: Ναι ναι καλά διαβάσατε και η χτένα παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα των μαλλιών σας. Οι χτένες γενικά δημιουργούν μεγάλη τριβή στα μαλλιά σας με αποτέλεσμα αυτά να ηλεκτριζονται. Επιλέξτε χτένες φτιαγμένες από μέταλλο ή κεραμικές και όχι από πλαστικό.

3. Λακ στην χτένα σας: Πριν χτενίσετε τα μαλλιά σας ψεκάστε με λακ την χτένα σας, αυτό μπορείτε να το κάνετε είτε σε νωπά μαλλιά και μετά να τα στεγνώσετε είτε σε στεγνά μαλλιά. Θα δείτε ότι τα μαλλιά σας δεν θα πετάνε ποια και η φύτρες θα ναι στην θέση τους. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε γιατί τότε τα μαλλιά σας θα κολλήσουν.

4. Conditioner με βάση την σιλικόνη: Η σιλικόνη έχει την ιδιότητα να λειτουργεί σαν προστατευτικό για τα μαλλιά, έτσι θα κρατήσει τον στατικό ηλεκτρισμό μακριά από τα μαλλιά σας.

 

πηγή εικόνας:fashionmotive.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *