ΑΛΟΗ: Η ΤΕΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ


Την αλοη την αποκαλούν και φυτό της αθανασίας, είναι από τα φυτά που χρησιμοποιήθηκαν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούν για θεραπευτικούς σκοπούς. Είναι ένα φυτό που μπορεί άνετα να στολίσει την αυλή και το μπαλκόνι ενός σπιτιού καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό.

Ένα από τα αρκετά συνηθισμένα μικροατυχήματα που συμβαίνουν στο σπίτι όταν κάνουμε δουλειές σπιτιού είναι τα καψίματα. Πόσες και πόσες φορές σας έχει συμβεί να πάτε να ανοίξετε τον φούρνο για να βγάλετε το φαγητό έξω και τελικά να καείτε; Και δεν είναι μόνο από τον φούρνο που μπορεί να καείτε ουκ ολιγες φορές ακουμπάμε κατά λάθος το σίδερο όταν σιδερώνουμε και καιγόμαστε.

Σε τέτοιου είδους περιστατικά, δηλαδή ελαφρού καψίματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκτός από τις ειδικές κρέμες που υπάρχουν στα φαρμακεία που είναι για τα καψίματα, μια πιο άμεση και φυσική λύση την θαυματουργή αλοη.

Κόψτε ένα φύλλο αλοη από την γλάστρα σας, πλύνετε το καλά, ανοίξτε το στην μέση και τοποθετήστε το πάνω στο ελαφρύ κάψιμο. Αν τελικά δεν έχετε κάποια γλάστρα με αλοη στο σπίτι σας και προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε στο κάψιμο σας κάτι τελείως φυσικό με θαυματουργά αποτελέσματα τότε φροντίστε να έχετε στο φαρμακείο του σπιτιού σας κρέμα από χυμό ή τζελ αλόης, βάλτε το στην καμένη περιοχή και επαναλάβετε μέχρι το κάψιμο να φύγει εντελώς.

πηγή εικόνας:aryzauq.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *