ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!


Σχεδόν ο καθένας μας χρησιμοποιεί άρωμα σε καθημερινή βάση, αλλά λίγοι είναι οι άνθρωποι που ξέρουν το σωστό τρόπο εφαρμογής ενός αρώματος. Για να μπορέσετε να κάνετε το άρωμα σας να διαρκεί περισσότερο και να το αισθάνεστε φρέστο όλη μέρα δείτε τα παρακάτω βήματα που πρεπεί να κάνετε ώστε να το πετύχετε:

  • Προσέξτε την ποσότητα που ψεκάζετε. Τα ελαφρυά αρώματα δίνουν την δυνατότητα ώστε να μπορείτε να ανανεώνετε κατα την διάρκεια της μέρας, όμως ένα πιο βαρύ άρωμα δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα ούτε χρειάζετε να ψεκάσετε ξανά μέσα στην ημέρα.

  • Δώστε έμφαση στην ενυδάτωση του δέρματος, όσο πιο ενυδατωμένο είναι το δέρμα σας τόσο περισσότερο θα διαρκέσει το άρωμα πάνω σας. Να θυμάστε ότι το άρωμα θα μαραζώσει γρηγορότερα αν το ψεκάσετε σε ξηρή επιδερμίδα.

  • Βάλτε άρωμα στα σημεία κλειδιά του σώματος σας. Δηλαδή σε όλα τα σημεία που χτυπάει ο σφυγμός σας. Η θερμότητα είναι αυτή που ενεργοποιεί το άρωμα και βρίσκεται πίσω απο το αυτί, στον καρπό, πίσω απο το γόνατο, στο κάτω μέρος του λαιμού και στον αγκώνα.

  • Ψεκάστε τα ρούχα σας με το άρωμα σας, είναι ένας τρόπος για περισσότερη διάρκεια. Με προσοχή όμως, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μεγάλη ποσότητα.

  • Μην τρίβετε τις περιοχές που έχετε μόλις ψεκάσει. Το τρίψιμο του αρώματος διασπά τα μόρια του, μειώνοντας τη μυρωδιά του και συνεπώς τη διάρκειά του.

  • Διατήρησε το άρωμα σου στο σωστό μέρος. Ιδανικό μέρος είναι κάπου δροσερά, χωρίς φως και υγρασία γιατί αλλιώς μπορεί να διασπάστουν όλες οι ενώσεις του αρώματος και έτσι να χάσει το άρωμα του.

πηγή εικόνας : thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *