3 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά που αυτό σημαίνει ότι όλοι ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινες διακοπες εάν δεν έχετε πάει ήδη. Όμως υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουμε όλοι στις διακοπες και μερικές φορές αρκούν στο να μη μας αφήσουν να απολαύσουμε τις διακοπούλες που τόσο περιμέναμε.

1. Δεν φοράμε αντηλιακό όταν μετακινούμαστε: Και τι εννοούμε με αυτό; Το αντηλιακό δεν είναι μόνο για την παραλία όπως οι περισσότεροι το έχουμε συνδέσει έτσι στο μυαλό μας. Είναι εξίσου σημαντικό να το φοράμε και κατά την διάρκεια που μετακινούμαστε, είτε αυτό είναι το κατάστρωμα, το τρένο, το αμάξι μέχρι την δεκάλεπτη απόσταση για την παραλία.

2. Καθόμαστε συνέχεια στον ήλιο: Ένα από τα πιο σοβαρά λαθη που κάνουμε και πιο συχνό είναι αυτό, η υπερέκθεση στον ήλιο. Η έκθεση στον ήλιο κάνει κακό στο δέρμα και μπορεί να προκαλέσει και καρκίνο του δέρματος. Όση ώρα είστε στον ήλιο μην ξεχνάτε πάντα αντηλιακό, καπέλο και γυαλιά, αποφύγετε τις ώρες 12:00 με 16:00 το μεσημέρι.

3. Παίρνουμε μαζί μας περισσότερα από όσα χρειάζονται: Το να κουβαλάμε αρκετό βάρος μέσα στην ζέστη δεν είναι και ότι καλύτερο, μπορεί και να μας ταλαιπωρήσει και να μας χαλάσει την διάθεση. Μπορούμε πλέον να προμηθευτούμε έξυπνα προϊόντα στην αγορά που καλύπτουν πάνω από μια ανάγκες π.χ υπάρχει αντηλιακό που είναι και σώματος και προσώπου μαζί, για το μακιγιάζ μπορείτε να πάρετε ένα blush stick που είναι και για χείλη και για μάγουλα.

 

 

πηγή εικόνας: careerealism.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *