ΛΑΚ: 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ


Μέχρι τώρα την λακ την αγαπούσαμε και την χρησιμοποιούσαμε μόνο στα μαλλιά μας. Ήρθε η ώρα όμως να μάθουμε να την χρησιμοποιούμε και σε άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν, καθώς μια λακ μπορεί να μας κάνει την καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη.

1. Βελόνα και κλωστή: Πόσες αμέτρητες φορές έχει συμβεί να θέλεις να ράψεις κάτι και να παιδεύεσαι να περάσεις την κλωστή στην βελόνα; Δεν χρειάζεται ποια να συμβαίνει αυτό, ψεκάστε την άκρη της κλωστής με λάκ και θα διαπιστώσετε πόσο εύκολα περνάει η κλωστή μέσα στην βελόνα.

2. Στεγνά νύχια αμέσως: Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα από το να περιμένεις να στεγνώσει το βερνίκι στα νύχια. Η λακ μπορεί να επιταχύνει την διαδικασία, ψεκάστε λοιπόν τα φρεσκοβαμμένα νύχια και έπειτα βουτήξτε για λίγα δευτερόλεπτα μέσα σε ένα μπολ με κρύο νερό.

3. Απαλλαγείτε από χνούδι και τρίχες: Εάν έχετε κάποιο κατοικίδιο σίγουρα θα ψάχνετε λύσεις πως να απαλλαγείτε από χνούδια και τρίχες που βρίσκονται στα ρούχα, στον χαλί ακόμα και στα έπιπλα. Ψεκάστε με λακ μια καθαρή πετσέτα και έπειτα αρχίστε με κοφτές κινήσεις να τα αφαιρείτε με την πετσέτα αυτή, θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.

4. Καλσόν: Ψεκάστε το καινούργιο σας καλσόν με λακ στο τελείωμα για να μην σκιστεί. Σε περίπτωση όμως που σας έχει ήδη φύγει πόντος  μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε πάλι  ώστε να το προλάβετε και να το σταματήσετε για να μην σκιστεί άλλο.

extra tip: Εάν σας έχει τελειώσει η λάκ στο σπίτι μην ξεχνάτε ότι μπορείτε και μόνοι σας να φτιάξετε την δική σας λακ.

 

πηγή εικόνας:lionessebeautybar.org

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *