ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ: 5 ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ


Το σίγουρο είναι ότι τα μωρομαντηλα δεν περιορίζονται μόνο σε μια χρήση όπως αρχικά προοριζόταν όταν πρώτο βγήκαν στο εμπόριο, αντιθέτως έχουν και πολλές άλλες χρήσεις που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα.

1.  Καθαρίστε το κινητό ή το tablet: Είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση ώστε να απομακρύνετε μικρόβια και δαχτυλιές από την οθόνη του κινητού σας και του tablet σας, ειδικά το κινητό που έρχεται σε άμεση επαφή με το πρόσωπο σας θα πρέπει να το καθαρίζετε διπλά ώστε να αποφύγετε τυχόν μολύνσεις από μικρόβια που έχει η οθόνη πάνω.

2. Καθαρίστε τα δερμάτινα παπούτσια: Πολλές φορές μπορεί να βιάζεστε και να μην προλαβαίνετε να βάψετε ή να τα καθαρίσετε σχολαστικά τα δερμάτινα παπούτσια σας, πάρτε τα μωρομαντηλα του μωρού σας και καθαρίστε τα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

3. Αφαιρέστε το μακιγιάζ σας: Μπορεί κάποια στιγμή να σας τελείωσε το ντεμακιγιάζ σας και να ξεχάσατε να αγοράσετε καινούργιο, το σίγουρο είναι πως κάνεις δεν πρέπει να κοιμάται με μακιγιάζ στο πρόσωπο του, αν έχετε μωρομαντηλα στο σπίτι μπορείτε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ εύκολα και με αυτά.

4. Καθαρίστε τον ανεμιστήρα: Είτε έχετε επιτραπέζιους ανεμιστήρες είτε οροφής μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιήσετε μωρομαντηλα για να καθαρίσετε τα φτερά από την σκόνη.

5. Αρωματικό συρταριών: Αφού αφήσετε μερικά μωρομαντηλα να στεγνώσουν, ρίξτε τους επάνω μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο που προτιμάτε. Τοποθετείστε τα στα συρτάρια σας και θα μοσχομυρίζουν.

 

πηγή εικόνας:blog.udr.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *