ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΑΛΛΙΩΝ: ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ


Το πιστολακι μαλλιων το γνωρίζουμε όλοι μας ως ένα εργαλείο που μας βοηθάει πολύ με τα μαλλιά μας, είτε για να τα στεγνώσουμε είτε για να τα ισιώσουμε είτε για να κάνουμε ένα χτένισμα που επιθυμούμε. Όμως αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε.

Πάμε να δούμε άλλες χρήσεις του που θα μας λύσουν τα χέρια:

1. Αφαιρέστε αυτοκόλλητα: Πόσες φορές έχουμε προσπαθήσει να αφαιρέσουμε αυτοκόλλητα και η ενοχλητική κολλά δε μας βοηθάει. Πάρτε το πιστολακι μαλλιων και αφήστε το να βγάζει ζεστό αέρα για λίγο πάνω στο αυτοκόλλητο. Έτσι θα το ξεκολλήσετε χωρίς κόπο.

2. Αφαιρέστε κερί: Έχει τύχει αρκετές φορές να στάξει κερί σε κάποιο έπιπλο. Μην το τρίψετε, απλά ζεστάνετε το με το πιστολακι μαλλιων μέχρι να αρχίσει να λιώνει από την θερμότητα. Έτσι θα το απομακρύνετε πολύ πιο εύκολα.

3. Στεγνώστε τα νύχια σας: Αν βιάζεστε να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια σας γιατί έχετε αργήσει ήδη στο ραντεβού σας τότε το πιστολακι μαλλιων θα σας λύσει το πρόβλημα. Ανάψτε στο κρύο και φυσήξτε με αυτό τα βαμμένα νύχια, θα στεγνώσουν σε λίγα δευτερόλεπτα.

4. Διώξτε τους υδρατμούς από το μπάνιο: Κάθε φορά που κάνουμε μπάνιο ο χώρος γεμίζει υδρατμούς όπως και ο καθρέφτης. Βάλτε το πιστολακι μαλλιων στο κρύο και στεγνώστε τους τοίχους για να μη εισχωρήσει η υγρασία στο εσωτερικό τους.

5. Βοηθάει να ξεκολλήσουν οι φωτογραφίες από τα άλμπουμ: Για να μη παιδεύεστε να ξεκολλήσετε φωτογραφίες από παλιά άλμπουμ με κίνδυνο να τις σκίσετε, ρίξτε ζεστό αέρα στο πίσω μέρος της φωτογραφίας και αμέσως θα την ξεκολλήσετε.

6. Διώξτε την σκόνη από δύσκολα σημεία: Για να ξεσκονίσετε δύσκολα σημεία του σπιτιού που δεν μπορεί να φτάσει ένα ξεσκονόπανο, βάλτε το πιστολακι μαλλιων στο κρύο αέρα και περάστε με αυτό τις δύσκολες περιοχές όπως τα καλοριφέρ, τις κρυμμένες γωνίες, μέχρι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας.

7. Σιδερώστε κάτι πολύ γρήγορα: Βιάζεστε και θέλετε να σιδερώσετε κάτι πολύ γρήγορα αλλά δεν προλαβαίνετε; Το πιστολακι μαλλιων θα σας λύσει τα χέρια, βάλτε το στο ζεστό και κρατήστε το σε απόσταση τουλάχιστον 25 εκατοστών, φυσήξτε το ύφασμα και θα διαπιστώσετε ότι πολύ σύντομα είναι έτοιμο για να το φορέσετε.

πηγή εικόνας:onmed.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *