ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ: ΔΕΙΤΕ 4 ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΑΝ


Όταν ακούμε την λέξη συνδετηρας μας έρχονται στο μυαλό τα μαθητικά τα χρόνια που τους χρησιμοποιούσαμε στο σχολείο ή ακόμα και στα φοιτητικά χρόνια που μας βοηθούσαν να βάλουμε σε τάξη τις αμέτρητες φωτοτυπίες και σημειώσεις του κάθε εξαμήνου. Όμως εκτός από την χρήση που όλοι μας γνωρίζουμε ένας συνδετηρας μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολυεργαλείο με χρήσεις που δεν φανταζόσασταν.

1. Φτιάξτε το σπασμένο φερμουάρ: Πολλές φορές έχει τύχει την ώρα που πάμε να κλείσουμε ένα φερμουάρ να σπάσει η λαβή που το τραβάμε και να μας δυσκολεύει κάθε φορά να το ανοιγοκλείσουμε. Δεν χρειάζεται στεναχώρια και πανικός, πάρτε έναν συνδετηρα και περάστε τον μέσα από την εσοχή και το φερμουάρ σας είναι σαν καινούργιο (τουλάχιστον στην χρήση του).

2. Κουμπώστε εύκολα το βραχιόλι σας: Όσες γυναίκες διαβάζουν αυτό το άρθρο θα καταλάβουν κατευθείαν τι εννοώ με την λέξη εύκολα, όλες μας μπορούμε να κουμπώσουμε τα βραχιόλια μας όμως τις περισσότερες φορές μας δυσκολεύουν λίγο διότι γλιστράνε. Ο συνδετηρας μπορεί να βοηθήσει ώστε να κρατάτε την μια άκρη από το βραχιόλι για να μην γλιστράει.

sundetira

3. Φτιάξτε μόνοι σας ένα σταντ για το κινητό σας: Πάρτε ένα μεγάλο συνδετήρα και ξεδιπλώστε τον και ισιώστε τον. Έπειτα διπλώστε τον στην μέση έτσι ώστε να θυμίζει τσιμπιδάκι. Μετρήστε 2 εκατοστά από κάθε άκρη του και έπειτα διπλώστε τις για να δημιουργήσετε ένα μικρό ποδαράκι.Το αυτοσχέδιο σταντ για το κινητό σας είναι έτοιμο.

sundetiraa

4. Σφίξτε τα γυαλιά σας: Εάν νοιώθετε τα γυαλιά σας πιο χαλαρά και δεν έχετε το ειδικό κατσαβιδάκι για να τα σφίξετε, υπάρχει λύση χρησιμοποιήστε έναν συνδετήρα.

πηγές εικόνων:i-magazino.eu,fanpage.gr,spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *