ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ


Ένα υλικό που μπορούμε να βρούμε σε κάθε σπίτι είναι τα καλαμακια, τα οποία τα χρησιμοποιούμε συνήθως για ροφήματα. Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά και όχι με την χρήση που έχετε συνηθίσει;

Οργανώστε τα κοσμήματα σας: Εάν έχετε πολλά κολιέ και βραχιόλια τότε σίγουρα θα σας έχει τύχει πάρα πολλές φορές να προσπαθείτε να τα ξεμπερδέψετε και να σας τρώει αρκετό χρόνο αυτό. Πάρτε λοιπόν καλαμακια και οργανώστε τα κοσμήματα σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε διαφορετικού μεγέθους και χρώματος καλαμάκι και να τοποθετήσετε σε καθένα ξεχωριστά ένα κόσμημα.

θηκη_κοσμημάτων

Οργανώστε τα καλώδια σας: Όταν έχουμε να κάνουμε με πολλά καλώδια μαζί μπερδευόμαστε και συνήθως δεν βρίσκουμε εύκολα αυτό που χρειαζόμαστε εκείνη την στιγμή. Με ένα απλό κόλπο όμως μπορείτε να βρείτε εύκολα που αντιστοιχεί το κάθε καλώδιο, κόψτε διαφορετικού χρώματος καλαμακια και στην συνέχεια γράψτε επάνω με ανεξίτηλο μαρκαδόρο σε ποια συσκευή ανήκει. Τυλίξτε το γύρω από το καλώδιο και είστε έτοιμοι.

kalwdia

‘Στηρίξτε΄τα λουλούδια σας: Με τα καλαμακια μπορείτε να ισιώσετε τα λουλούδια που δεν στέκονται στο βάζο, εναλλακτικά βέβαια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καλαμακια και ως προέκταση για να δώσετε στα λουλούδια μήκος αν έχετε ένα πολύ ψηλό βάζο.

louloudia

Αφαιρέστε εύκολα τα κουκούτσια: Εάν δεν έχετε προμηθευτεί το ειδικό εξάρτημα που αφαιρεί τα κουκούτσια τότε υπάρχει μια εναλλακτική λύση που ίσως σας βοηθήσει. Πάρτε ένα απλό καθημερινό καλαμάκι και πιέστε το βαθιά στην σάρκα του καρπού και σπρώξτε το προς τα έξω.

πηγές εικόνων:daddy-cool.gr,infokids.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *