ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕ


Το πρωινό ξύπνημα είναι κάτι που ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο και μπορεί να έχουμε συνηθίσει στην ιδέα ότι για να μπορέσει να ξυπνήσει κάνεις χρειάζεται καφε όμως δεν είναι αλήθεια, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι και τροφές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξυπνησετε χωρίς καφε.

1. Βγάλτε του υδατάνθρακες από το πρωινό σας: Οι υδατάνθρακες περισσότερο υπνηλία θα σας φέρουν αν τους τρώτε για πρωινό παρά θα σας βοηθήσουν να ξυπνησετε, προτιμήστε πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες ώστε να σας γεμίσουν ενέργεια και να ξυπνησετε πολύ πιο εύκολα.

2. Τελειώστε το ντους σας με κρύο νερό: Δε θα σας προτείνω να κάνετε χειμωνιάτικα κρύο ντους αλλά όταν τελειώνετε κάντε το με κρύο προς χλιαρό νερό ώστε να σας βοηθήσει να ξυπνησετε και να τονώσετε τον οργανισμό σας.

3. Κάντε γυμναστική: Η γυμναστική το πρωί ενεργοποιεί το σώμα και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

4. Ένα μήλο την ημέρα τον καφέ τον κάνει πέρα: Εκτός από τον γιατρό που τον κάνει πέρα το μήλο διώχνει και την υπνηλία. Οι θρεπτικές του ουσίες είναι εκπληκτικές, η φρουκτόζη που περιέχει είναι ικανή να σας βοηθήσει να ξυπνησετε αλλά και να σας κρατήσει σε εγρήγορση όλη την ημέρα.

5. Ξυπνήστε κάθε μέρα την ίδια ώρα: Εάν έχετε περίεργα ωράρια δεν επιτρέπεται στον οργανισμός σας να συντονιστεί. Προσπαθήστε να ξυπνάτε μια συγκεκριμένη ώρα ώστε να μάθει το σώμα σας πότε πρέπει να ενεργοποιηθεί.

 

πηγή εικόνας:rd.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *