ΣΙΔΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΙΔΕΡΟ


Μια από τις πιο συχνές δουλειές που έχουμε να κάνουμε είναι το σιδέρωμα και δεν είναι λίγες οι φορές που ευχόμαστε να μην υπήρχε αυτή η δουλειά. Υπάρχουν όμως διάφοροι τρόποι που μπορείτε να εφαρμόσετε ώστε να μην χρειάζεται να πιάνετε το σιδερο τόσο συχνά όπως παλιά. Σιδερωστε τα ρούχα σας λοιπόν ή κάντε να μη φαίνονται τόσο τσαλακωμένα με τους παρακάτω τρόπους:

1. Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ των μαλλιών σας: Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να σιδερωθεί το ρούχο που θέλετε ειδικά αν βιάζεστε για την δουλειά και το έχετε φορέσει ήδη και είδατε ότι είναι κάπου τσαλακωμένο, βάλτε στην μεσαία σκάλα το πιστολάκι σας, φυσήξτε με το στόμιο προς τα κάτω και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

2. Την ώρα που κάνετε μπάνιο: Οι υδρατμοί από το ζεστό νερό την ώρα που κάνετε μπάνιο θα ισιώσουν τις ζάρες από το ρούχο σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρεμάσετε το ρούχο που θέλετε στο μπάνιο την ώρα του ντούζ σας και το ρούχο σας θα είναι έτοιμο χωρίς σιδερο.

3. Ψεκάστε λίγο νερό: Μπορείτε απλά να ψεκάσετε το ρούχο σας με λίγο νερό, βάλτε το σε μια κρεμάστρα και απλά βγάλτε το στον ήλιο για λίγο μέχρι να στεγνώσει. Χωρίς να κάνετε τίποτα άλλο με σιδερο είναι έτοιμο.

4. Χρησιμοποιήστε υγρή πετσέτα: Παρόμοιο κόλπο με το να ψεκάσετε με λίγο νερό, πάρτε μια υγρή πετσέτα και πατήστε την ελαφρός με το χέρι σας πάνω στο τσαλακωμένο ρούχο. Το ρούχο θα σιδερωθεί αμέσως, απλά πρέπει να περιμένετε λίγο να στεγνώσει.

πηγή εικόνας:spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *