ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΡΟΥΧΑ


Και ποιος δεν θέλει να έχει συνέχεια μυρωδατα ρούχα; Ομολογουμένως είναι περισσότερο μανία των γυναικών τα μυρωδατα ρούχα όμως τι γίνεται όταν τα πλένουμε αλλά και πάλι δεν μυρίζουν ωραία; Είναι πολύ ενοχλητικό παρόλο το πλύσιμο να μην μυρίζουν όμορφα, υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να κάνετε σωστά ώστε να μπορέσετε να έχετε ένα μοσχομυρωδάτο αποτέλεσμα.

1. Να έχετε κάνει καλή συντήρηση στο πλυντήριο σας: Σε κάθε πλύση που κάνετε συσσωρεύονται πολλές ακαθαρσίες σε συνδυασμό με το απορρυπαντικό και το μαλακτικό, αυτές βουλώνουν πτυχές και σωληνώσεις με αποτέλεσμα να πιάνει εσωτερικά γλίτσα και εννοείται να μην πλένονται σωστά τα ρούχα σας.

2. Να καθαρίζετε σωστά και τακτικά το συρτάρι του απορρυπαντικού: Είναι ένας από τους πιο συχνούς λόγους που μυρίζουν άσχημα τα ρούχα μετά την πλύση. Ο τρόπος για να πετύχετε το πιο καλό αποτέλεσμα είναι να καθαρίσετε το συρτάρι με ξίδι, λόγο της οξύτητας του απομακρύνει μύκητες και μούχλα.

3. Να βγάζετε εγκαίρως τα ρούχα από το πλυντήριο: Όταν το πλυντήριο τελειώσει πρέπει να βγάλετε τα ρούχα σας κατευθείαν, διότι αν παραμείνουν μέσα θα αρχίσουν να μυρίζουν άσχημα και τα ρούχα και ο κάδος του πλυντηρίου σας.

4. Χρησιμοποιήστε σωστές ποσότητες μαλακτικού: Η υπερβολική ποσότητα μαλακτικού αντί για μυρωδατα ρούχα θα σας δώσει το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

 

 

πηγή εικόνας:athenstimeout.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *