ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΤΟ ΡΟΥΖ


Το ρουζ είναι ένα από τα βασικά καλλυντικά που χρησιμοποιούν όλες οι γυναίκες είτε είναι πρωί είτε είναι βραδύ διότι χαρίζει φυσική ζωντάνια και λάμψη. Τι γίνεται όμως όταν το αποτέλεσμα του δε μας ικανοποιεί είτε γιατί μπορεί να βάλαμε αρκετή ποσότητα, είτε επειδή μας χλωμιάζει είτε γιατί μπορεί να έχουμε επιλέξει λάθος απόχρωση και να δείχνει αστεία πάνω μας;

Υπάρχουν δύο κόλπα που μπορείτε να εφαρμόσετε πριν αγοράσετε ένα ρουζ ώστε να σιγουρευτείτε ότι διαλέξατε την σωστή απόχρωση για το δέρμα σας.

  1. Βάλτε λίγο ρουζ στην παλάμη του χεριού σας και συγκρίνετε με το χρώμα που έχουν οι άκρες των δακτύλων σας. Το να τεστάρετε το ρούζ που πρόκειται να αγοράσετε στο επάνω μέρος του χεριού σας δεν βοηθάει ίσα ίσα σας αποπροσανατολίζει διότι οι άκρες των δακτύλων έχουν το ίδιο χρώμα με το χρώμα στα μαγουλά σας.
  2. Το δεύτερο κόλπο που μπορείτε να εφαρμόσετε ώστε να βρείτε την σωστή απόχρωση ρουζ είναι να βρείτε ένα καθρέφτη και να τραβήξετε το κάτω χείλος του στόματος σας, η απόχρωση που έχει το στόμα σας σε αυτό το σημείο είναι και η απόχρωση που πρέπει να αναζητήσετε στο καινούργιο σας ρουζ στην επόμενη αγορά σας.

 

extra tip: Προσέξτε πως φοράτε το ρουζ σας, πάντα να τινάζετε το πινέλο πριν το εφαρμόσετε στα μάγουλα σας ώστε να φύγει η πολλή ποσότητα προϊόντος. Είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε με ένα απαλό χρώμα και να χτίσετε σιγά σιγά αυτό που θέλετε να πετύχετε παρά να φορτώσετε στο πρόσωπο σας πολύ ποσότητα η οποία αφαιρείται και δύσκολα χωρίς να χαλάσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας.

 

 

πηγή εικόνας:followme.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *