ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ;


Ένας φυσικός και γευστικός τρόπος για την θωράκιση του οργανισμού είναι το πορτοκαλι. Ο φυσικος χυμος πορτοκαλι είναι πολύ ευκόλο να ενταχθεί στην καθημερινή μας διατροφή μιας που είναι αρκετά εύγεστος. Είναι απαραίτητος τόσο για την υγεία όσο και για την ομορφιά. Χαρίζει ευεξία, ενέργεια, κάνει το δέρμα να λάμπει και φυσικά βοηθάει στο να καταπολεμήσετε πιο εύκολα τις ιώσεις.

Το πορτοκαλι έχει απίστευτες ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό, θα λέγαμε οτι το ανάγουν από ένα απλό φρούτο σε ένα πολύτιμο φάρμακο και ισχυρό σύμμαχο για την πρόληψη διαφορων ασθενειών, όπως οι καρδιοπάθειες, ο καρκίνος, τα εγκεφαλικά και πάρα πολλά ακόμα.

Καταναλώστε άφοβα καθημερινα ένα ποτήρι φυσικο χυμο πορτοκάλι, αν πάλι σκέφτεσται μα πόσες θερμίδες άραγε να κρύβονται σε ένα φυσικο χυμο πορτοκαλι, σκέτο φυσικά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, έχουμε την απάντηση σε αυτό. Μόλις 85 θερμίδες που μάλιστα είναι και εξαιρετικά ωφέλιμες για τον οργανισμό σας και την υγεία σας.

Θα πρέπει να διαχωρίσετε τις θερμίδες με τα κορεσμένα λιπαρά. Μην δίνετε σημασία μόνο στον αριθμό θερμίδων που περιλαμβάνει μια τροφή αλλά και στο τι είδους θερμίδες σας χαρίζει.

Παραδείγματος χάρη δεν μπορείτε να συγκρίνετε μια μικρή ποσότητας σοκολάτας που έχει τις ίδιες θερμίδες με ένα ποτήρι φυσικο χυμο πορτοκαλι. Τα φρούτα είναι οτι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στον οργανισμό σας σε αντίθεση με τα κορεσμένα λιπαρά.

 

πηγή εικόνας:ladylike.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *