ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ


Είτε είναι ξύλινες είτε είναι μεταλλικές ένα είναι σίγουρο, πάντα θα υπάρχει μια κρεμαστρα σε όλα τα σπίτια. Μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε την κρεμάστρα μας και με διαφορετικούς τρόπους εκτός από τον κλασσικό. Πάμε να δούμε τρόπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να φτιάξετε όμορφα και χρηστικά αντικείμενα με βάση μια κρεμαστρα:

1. Φτιάξτε μια κρεμαστή κοσμηματοθήκη: Είναι τόσο απλό και ταυτόχρονο μοντέρνο και εντυπωσιακό. Πάρτε μια ξύλινη κρεμάστρα και βιδώστε στο κάτω μέρος της χατζάκια που βιδώνουν, είναι έτοιμη για να κρεμάσετε τα κοσμήματα σας. Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε μια κρεμαστρα από τις κλασσικές και να περάσετε τα κοσμήματα σας από την βάση της.

%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1_%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b7

 

2. Φτιάξτε κρεμαστρα τοίχου: Ναι καλά διαβάσατε μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε την δικιά σας κρεμάστρα τοίχου με κρεμάστρες ξύλινες, αρκεί βέβαια να σας αρέσει να κατασκευάζετε αντικείμενα. Θα έχετε ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα. Θα χρειαστείτε 3-4 ξύλινες κρεμάστρες, μια ξύλινη σανίδα και ένα ηλεκτρικό πριόνι.

%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1_%ce%be%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b7

 

3. Κρεμαστρα για φουλάρια: Πάρτε μια κρεμάστρα και βάλτε στη βάση της τους κρίκους που χρησιμοποιείτε για να κρεμάσετε την κουρτίνα του μπάνιου. Έχετε έτοιμη την κρεμάστρα για να βάλετε όλα τα φουλάρια σας.

%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1

 

4. Κρεμάστε τα περιοδικά σας στον τοίχο: Κρεμάστε απλά την κρεμάστρα σας στον τοίχο και κρεμάστε στην βάση της τα περιοδικά σας.

periodika_kremastra

 

 

 

 

πηγές εικόνων: pinterest.com, diyncrafts.com, goodhousekeeping.com, sheknows.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *