4 ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ


Εντάξει κακά τα ψέματα το μανικιουρ για μια γυναίκα έχει γίνει απαραίτητο στην καθημερινότητα της. Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν περιποιημένα άκρα, τι γίνεται όμως όταν χαλάει πολύ γρήγορα και είτε δεν έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε συνέχεια μαζί του είτε βαριέστε κάθε τρεις και λίγο που χαλάει να τρίβετε με το ασετον και να το ξανά φτιάχνετε.

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πως μπορούμε να κάνουμε το μανικιουρ μας να κρατήσει περισσότερο όπως όταν πάμε και το κάνουμε σε ειδικούς. Υπάρχουν tips που μπορείτε να εφαρμόσετε ώστε να το πετύχετε αυτό:

1. Κρατήστε τα νύχια σας κοντά: Δυστυχώς τα μακρυά νύχια είναι πιο επιρρεπή στο σπάσιμο από τα κοντά, εντάξει δεν χρειάζεται απαραίτητα και τελείως κοντά, κρατήστε ένα φυσιολογικό μήκος ώστε να μην σπάνε και ξεβάφουν τόσο εύκολα καθώς κάνετε τις καθημερινές σας ασχολίες.

2. Μην ξεχνάτε ποτέ την βάση: Ακόμα και όταν βιάζεστε μην προσπεράσετε αυτό το βήμα. Η βάση εκτός του ότι τρέφει το νύχι κάνει το βερνίκι να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Απλώστε πάντα πριν το βερνίκι μια λεπτή στρώση βάσης.

3. Στέγνωστε καλά τις στρώσεις του μανικιουρ σας: Πάντα μα πάντα θα πρέπει να περιμένετε να στεγνώσει η πρώτη στρώση 5 με 10 λεπτά ανάλογα το βερνίκι που χρησιμοποιείτε και έπειτα να συνεχίσετε στην επόμενη στρώση. Εάν δεν έχετε τόσο χρόνο στην διάθεση σας εν ανάγκη χρησιμοποιείστε πιστολάκι μαλλιών για να στεγνώσουν πιο γρήγορα. Για να ολοκληρώσετε το μανικιουρ σας περάστε στο τέλος ακόμα μια βάση για να προστατεύσετε το χρώμα.

4. Αφήστε να τρέξει κρύο νερό πάνω στο μανικιουρ σας: Αφού τα βάψετε και περάσουν 20 λεπτά ώστε να έχουν στεγνώσει καλά, βάλτε τα κάτω από την βρύση ώστε να τρέξει κρύο νερό πάνω τους. Θα συμβάλει στο να σταθεροποιήσετε το χρώμα σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

extra tip: Μην ξεχνάτε να περνάτε ένα top coat κάθε 2 με 3 μέρες θα βοηθήσει πολύ στην διάρκεια του μανικιουρ σας.

 

 

πηγή εικόνας:more.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *