4 ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ


Πόσες  φορές έχει τύχει σε όλους μας να μας πέσει στο πάτωμα ένα γυάλινο αντικείμενο είτε είναι πιάτο, ποτήρι, μπουκάλι ή κάποιο διακοσμητικό; Με αποτέλεσμα να γεμίζει όλο το πάτωμα γυαλια. Η απάντηση είναι σίγουρα αρκετές φορές. Πώς θα μαζέψετε όμως τα σπασμένα γυαλια από το πάτωμα χωρίς να συμβεί κάποιο ‘μικρό ατύχημα’;

Χρησιμοποιείστε έναν από τους έξυπνους τρόπους που σας παρουσιάζουμε:

1. Ταινία ρόλο για τα ρούχα: Το μαγικό ρολό που χρησιμοποιούμε για να αφαιρεί τις τρίχες από τα ρούχα, μπορεί να μαζέψει και τα πιο μικρά γυαλια που εσείς δεν βλέπετε.

gyalia_rolo

2. Απορροφητικό χαρτί κουζίνας: Χρησιμοποιήστε χαρτί κουζίνας αφού πρώτα το βρέξετε ελαφρά, ακουμπήστε το πάνω στην επιφάνεια με τα σπασμένα γυαλια και θα δείτε ότι αυτά θα κολλήσουν κατευθείαν στο χαρτί. Με προσοχή όμως για να μη κοπείτε.

3. Ψίχα από ψωμί: Χρησιμοποιήστε την ψίχα από το ψωμί, ταμπονάρετε την στο πάτωμα με τα γυαλια, θα έχει ως αποτέλεσμα τα γυαλια να κολλήσουν πάνω της.

gualia_likequeen

 

4. Πατάτα: Πάρτε μια πατάτα και κόψτε την στην μέση. Χρησιμοποιήστε την μισή πατάτα και περάστε με αυτήν την επιφάνεια με τα σπασμένα γυαλια.

Μια επιπλέον συμβουλή, για να δείτε αν τυχόν έχουν μείνει επιπλέον σπασμένα γυαλια που δεν είναι ορατά με το μάτι, χρησιμοποιήστε μια λάμπα και ρίξτε φως πάνω στην επιφάνεια, αν υπάρχουν γυαλια θα αποκαλυφθούν με την λάμψη τους ενάντια στο φως.

πηγές εικόνων: mykonosticker.com, tospitakimou.gr,spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *