5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ


Το πλυντηριο ρούχων είναι μια ηλεκτρική συσκευή που βρίσκεται σε όλα τα σπίτια και την χρησιμοποιούμε συνήθως για να καθαρίσουμε τα ρούχα μας. Όμως υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από τα ρούχα που μπορείτε να πλύνετε σε ένα πλυντηριο που μέχρι σήμερα ίσως και να μην γνωρίζατε ότι μπορείτε να τα πλύνετε εκεί.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά:

1. Πατάκια αυτοκινήτου: Μπορείτε να πλύνετε τα πατάκια αυτοκινήτου στο πλυντηριο, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε μήπως χαλάσουν δεν παθαίνουν τίποτα. Ανανεώστε τα πατάκια σας έτσι απλά.

2. Αρκουδάκια και Κουκλάκια: Όλα τα αρκουδάκια και τα κουκλάκια των παιδιών πολλές φορές λερώνονται και κουβαλάνε πάνω τους πολλά μικρόβια. Συχνά πυκνά χρειάζονται ένα καλό καθάρισμα, βάλτε τα στο πλυντήριο ρούχων άφοβα.

3. Στρώμα γυμναστικής: Τα στρώματα γυμναστικής πρέπει να πλένονται πολύ συχνά λόγο του ιδρώτα και των μικροβίων που γεμίζουν από το πάτωμα που τα ακουμπάμε. Μπορείτε άνετα να τα πλύνετε στο πλυντηριο ρούχων.

4. Πλαστική κουρτίνα μπάνιου: Ναι ναι η κουρτίνα μπάνιου μπορεί και αυτή να μπει στο πλυντηριο και να σας βοηθήσει να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη αφού θα σας γλυτώσει να την πλύνετε στο χέρι, πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο.

5. Σακίδια: Είτε είναι σχολικά σακίδια είτε είναι σακίδια γυμναστηρίου μπορείτε να τα πλύνετε και αυτά στο πλυντηριο ρούχων χωρίς να φοβάστε, αρκεί πρώτα να έχετε τσεκάρει αν υπάρχουν πλαστικά κομμάτια. Μη τα πλύνετε με ζεστό νερό προτιμήστε το κρύο.

 πηγή εικόνας:diaforetiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *