4 ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ


Εκτός από την γνωστή χρήση που έχει μια μαξιλαροθηκη μπορεί  να χρησιμοποιηθεί και διαφορετικά που ίσως σας φανεί αρκετά βοηθητική:

1. Χρησιμοποιήστε μια μαξιλαροθηκη ως προστατευτικό στο πλυντήριο: Εάν έχετε να πλύνετε κάτι αρκετά ευαίσθητο και φοβάστε να το πλύνετε στο πλυντήριο όπως για παράδειγμα τα αρκουδάκια του παιδιού σας, τότε πάρτε μια μαξιλαροθηκη βάλτε μας μέσα και τοποθετήστε τα στο πλυντήριο. Ναι μεν θα πλυθούν αλλά ταυτόχρονα θα είναι και προστατευμένα.

maksilarothikh_plunthrio

2. Ξεσκονίστε εύκολα τον ανεμιστήρα: Όποιον ανεμιστήρα και αν διαθέτετε είτε οροφής είτε επιτραπέζιο μπορείτε να τον ξεσκονίσετε με μια μαξιλαροθηκη. Τυλίξτε τον ανεμιστήρα ή βάλτε την στο πέταλο και θέστε τον σε λειτουργία. Ο ανεμιστήρας θα καθαρίσει και θα κρατήσετε την σκόνη μακριά από το υπόλοιπο δωμάτιο.

maksilarothikh_anemisthras

3. Χρησιμοποιήστε την μαξιλαροθηκη σαν προστατευτικό για τα ρούχα: Ο πιο εύκολος τρόπος για να προστατέψετε τα ρούχα σας, πάρτε μια μαξιλαροθήκη που δεν χρειάζεστε ποια και τρυπήστε την σε μια μεριά ώστε να χωράει να βγει το χερουλάκι της κρεμάστρας και είναι έτοιμο το προστατευτικό ρούχων σας.

maksilarothikh_prostateytiko

4. Φτιάξτε παιδικά ρουχαλάκια: Από όλες τις χρήσεις μιας μαξιλαροθήκης αυτή ίσως να είναι η πιο δύσκολη να γίνει, όμως εάν τυχόν σας αρέσει και ασχολείστε λίγο παραπάνω με τροποποιήσεις προσπαθήστε και το αποτέλεσμα θα σας αρέσει πολύ.  Μπορείτε να φτιάξετε φορεματάκια, μπλουζάκια μέχρι και αξεσουάρ π.χ κορδέλες για μαλλιά.

maksilarothikh_royxa

 

 

πηγές εικόνων: goodhousekeeping.com,bunnybaubles.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *