6 ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Διαβάσατε την εφημεριδα και η επόμενη κίνηση σας είναι να την πετάξετε; Μην βιαστείτε να την ξεφορτωθείτε, την διαβάσατε, την ξανά διαβάσατε, ήρθε η στιγμή όμως να την ξανά χρησιμοποιήσετε αυτή την φορά με 6 διαφορετικούς τρόπους μέσα στο σπίτι.

1. Τα κάνει αόρατα. Το χαρτί της εφημεριδας είναι ιδανικό για να κάνει τα τζάμια αόρατα. Ψεκάστε με λίγο νερό και ξύδι τα τζάμια σας, και στην συνέχεια σκουπίστε τα με ένα φύλλο εφημερίδας, θα απομακρύνει όλα τα στίγματα. Και επιπλέον θα καθαρίσετε και χωρίς χημικά.

2. Για άγουρα φρούτα. Έχετε αγοράσει ντομάτες άγουρες και θέλετε να κοκκινίσουν πιο γρήγορα και να ωριμάσουν; τυλίξτε τες προσεκτικά μια μια με χαρτί από εφημερίδα και θα δείτε πως θα ωριμάσουν πολύ πιο γρήγορα.

3. Ιδανικές για πακετάρισμα. Αν θέλετε να μετακομίσετε πράγματα και φοβάστε μην σπάσουν, η εφημερίδα είναι ιδανική για να τα προστατέψει από τυχόν ατυχήματα. Ιδανική λύση για ασφαλή μεταφορά.

4. Για τα κατοικίδια. Η εφημεριδα μπορεί να γίνει ένα πολύ εύχρηστο πατάκι για το κλουβί του παπαγάλου σας, το οποίο μπορείτε να το ανανεώνετε συνεχώς έτσι ώστε να διατηρείτε το κατοικίδιο σας πάντα καθαρό.

5. Για τα άλατα στο μπάνιο. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε τα άλατα στο μπάνιο είναι να πάρετε φύλλα εφημεριδας και να τα μουλιάσετε σε μια λεκάνη με ξύδι, στην συνέχεια τυλίξτε με αυτά την επιφάνεια με τα άλατα που θέλετε να καθαρίσετε, αφήστε τα για μια ώρα και έπειτα τρίψτε την επιφάνεια με ένα σφουγγάρι.

6. Εάν έχετε φύση καλλιτεχνική τα φύλλα εφημεριδας είναι ιδανικά για να μην στάξει τίποτα κάτω.

πηγή εικόνας:diakonima.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *