5 ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ


Το γνωστό αλουμινοχαρτο που βρίσκεται σε όλα τα σπίτια θα σας λύσει τα χέρια διότι είναι ένα πολύτιμο υλικό για αρκετές ακόμα χρήσεις μέσα στο σπίτι που δεν γνωρίζατε. Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε με ένα κομμάτι αλουμινοχαρτο και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του.

1.Μετακινήστε βαριά έπιπλα: Τυλίξτε με αλουμινοχαρτο τα πόδια από το έπιπλο που θέλετε να μεταφέρετε ή να του αλλάξετε θέση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τα μετακινήσετε χωρίς να έχετε φόβο ότι θα γδάρετε το πάτωμα σας. Αποφύγετε να το κάνετε σε πάτωμα που μπορεί να το γρατσουνίσει το αλουμινόχαρτο όπως είναι το ξύλο.

2.Αφαιρέστε τα άλατα από το σίδερο: Απλά σιδερώστε ένα κομμάτι αλουμινοχαρτο, η θερμότητα θα εγκλωβίσει τα άλατα πάνω στο αλουμινόχαρτο και έτσι το σίδερο σας θα είναι πεντακάθαρο.

3.Σιδερώστε πιο γρήγορα από ποτέ: Αν ψάχνετε τρόπο να γίνει το σιδέρωμα πιο εύκολο και πιο γρήγορο μόλις τον βρήκατε. Το αλουμινοχαρτο αντανακλά την θερμότητα και αυτό βοηθάει να εξαφανιστούν οι ζάρες κατευθείαν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο κάτω από το ύφασμα της σιδερώστρας.

4.Αφαιρέστε τα λίπη: Φτιάξτε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο και χρησιμοποιείστε την σαν σφουγγάρι για να αφαιρέσετε τα λίπη από την σχάρα του φούρνου ή την ψησταριά σας.

5.Ακονίστε τα ψαλίδια σας: Πάρτε το ψαλίδι που θέλετε να ακονίσετε και κόψτε μερικές λωρίδες αλουμινόχαρτου, είναι έτοιμο χωρίς κόπο.

Πηγή εικόνας:todayifoundout.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *